Adrian Ciorna - Habitat pentru Umanitate Radauti

Adrian Ciorna - fiecare copil bucovinean în cămin decent!

500 RON Donatii stranse
25% Complete
2,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Orice copil, orice familie lipsită de condiții decente merită un ajutor financiar, un sac de ciment, o zi de clacă din partea noastră. Ori efortul de a alerga voluntar spre a strânge un pic de ajutor pentru o locuință decentă. Alerg sâmbătă, 1 septembrie 2018, pentru copii și familii din Rădăuți - hai alături de mine cu o donație, o rugăciune, o zi de voluntariat, un segment sau mai multe din această ștafetă originală. Aleargă ca și familie – tu părinte și copiii tăi. Devii mai sănătos fie sufletește fie trupește - sau amândouă!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Habitat pentru Umanitate Radauti

Habitat pentru Umanitate Rădăuţi este o asociaţie non-profit, creştină, care prin programele sale, lucrează pentru eliminarea şi contracararea efectelor negative ale locuirii sărăcăcioase şi ale lipsei de adăpost din județul Suceava.

Bucovina Build&Travel 2018, ediția a II-a

Bucovina Build & Travel, ediția a 2-a va ajuta15 familii în nevoie să aibe o locuință simpla, decentă și accesibila ca preț. Cu ajutorul donatorilor și voluntarilor în septembrie 16-21, 2018 se va lucra la finalizarea celor 15 case noi costruite, acoperite și finisate pe exterior anul trecut și se vor începe lucrările la câteva locuințe noi. 

1 Donatii

Draga Adi, mult succes în finalizarea caselor! Fiți binecuvântați!
30 aug 2018