Nistor Tătar - Habitat pentru Umanitate Radauti

Voluntariez pentru rădăuțenii noștri

0 RON Donatii stranse
0% Complete
12,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Înainte de a fi primar ești om - ești tată, frate, fiu, prieten, coleg ori aproapele semenului tău. Am decis să strâng fonduri pe această cale pentru familii de rădăuțeni în nevoie într-o inițiativă de pionierat în municipiul nostru. Vă invit să donați cu încredere Habitat pentru Umanitate Rădăuți pe pagina aceasta a mea de strângător de fonduri, să alergați, să vă implicați într-un cuvânt. Să facem comunitatea noastră rădăuțeană mai bună și pe cei în nevoie de locuință fericiți.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Habitat pentru Umanitate Radauti

Habitat pentru Umanitate Rădăuţi este o asociaţie non-profit, creştină, care prin programele sale, lucrează pentru eliminarea şi contracararea efectelor negative ale locuirii sărăcăcioase şi ale lipsei de adăpost din județul Suceava.

Bucovina Build & Travel

Bucovina Build & Travel va ajuta 15 familii în nevoie să aibe o locuință decentă cu ajutorul donatorilor și voluntarilor în septembrie 2017.

ȘTAFETA ”COMPANII PENTRU COMUNITATE” ~ 2017

Alergători voluntari angajați ai diferitelor companii din Rădăuți și din zonă vor participa la o ștafetă de 27 km, sâmbătă, 17 iunie 2017, pe un traseu ce conectează diferite firme din co

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!