Nistor Tătar - Habitat pentru Umanitate Radauti

Voluntariez pentru rădăuțenii noștri

0 RON Donations raised
0% Complete
12,000 RON Target
0 Donations
I want to donate!

 

Înainte de a fi primar ești om - ești tată, frate, fiu, prieten, coleg ori aproapele semenului tău. Am decis să strâng fonduri pe această cale pentru familii de rădăuțeni în nevoie într-o inițiativă de pionierat în municipiul nostru. Vă invit să donați cu încredere Habitat pentru Umanitate Rădăuți pe pagina aceasta a mea de strângător de fonduri, să alergați, să vă implicați într-un cuvânt. Să facem comunitatea noastră rădăuțeană mai bună și pe cei în nevoie de locuință fericiți.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Habitat pentru Umanitate Radauti

Habitat pentru Umanitate Rădăuţi este o asociaţie non-profit, creştină, care prin programele sale, lucrează pentru eliminarea şi contracararea efectelor negative ale locuirii sărăcăcioase şi ale lipsei de adăpost din județul Suceava.

Bucovina Build & Travel

Bucovina Build & Travel va ajuta 15 familii în nevoie să aibe o locuință decentă cu ajutorul donatorilor și voluntarilor în septembrie 2017.

ȘTAFETA ”COMPANII PENTRU COMUNITATE” ~ 2017

Alergători voluntari angajați ai diferitelor companii din Rădăuți și din zonă vor participa la o ștafetă de 27 km, sâmbătă, 17 iunie 2017, pe un traseu ce conectează diferite firme din co

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!