Alin Alexandru Tudosă - Habitat pentru Umanitate Radauti

Bucuria de a dărui o casă

0 RON Donatii stranse
0% Complete
777 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt OM și atâta timp cât respir dăruiesc din inimă din energia care curge prin mine. Motivația de a alerga a crescut nemăsurat de când am descoperit că pot contribui prin alergare.

Trăiesc voluntar și practic voluntariatul de câțiva ani în modul intensiv. Această alergare este pentru suflete de copiii, este făcută sub numele Bucuria de a dărui - proiectul Asociației BAFi, prin care contribuim în viețile celor care au nevoie de sprijin, de o îmbrățișare, de o masă caldă, o haină și un acoperiș deasupra capului. Probabil citind acest mesaj te gândeși că nu poți alerga, nu ești pregătit, nu știi cum să contribui, nu ai timp...

Acesta este scopul evenimentului Stafeta Companii pentru Comunitate.
Voi alerga cei 27 de km și voi scrie pe tricou numele fiecărei persoane care donează pentru această casă. În zona Rădăuți este prima acțiune de acest gen.

Împreună construim o casă pentru o familie, inspirăm alți oameni să se implice activ în comunitatea lor.

Vă mulțumesc din inima!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Habitat pentru Umanitate Radauti

Habitat pentru Umanitate Rădăuţi este o asociaţie non-profit, creştină, care prin programele sale, lucrează pentru eliminarea şi contracararea efectelor negative ale locuirii sărăcăcioase şi ale lipsei de adăpost din județul Suceava.

Bucovina Build & Travel

Bucovina Build & Travel va ajuta 15 familii în nevoie să aibe o locuință decentă cu ajutorul donatorilor și voluntarilor în septembrie 2017.

ȘTAFETA ”COMPANII PENTRU COMUNITATE” ~ 2017

Alergători voluntari angajați ai diferitelor companii din Rădăuți și din zonă vor participa la o ștafetă de 27 km, sâmbătă, 17 iunie 2017, pe un traseu ce conectează diferite firme din co

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!