Bogdan Horodinca - Habitat pentru Umanitate Radauti

Ale(r)g sa fiu un dar in vietile oamenilor

950 RON Donatii stranse
9.5% Complete
10,000 RON Target
5 Donatii
18 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

15 familii în casă nouă! Şi tu poţi să contribui cu cât vrei tu!

În viaţa de zi cu zi, prinşi de propriile provocări, uităm de multe ori că cei de lângă noi au nevoie şi ei de mângâiere şi sprijin din partea noastră. Îi putem ajuta prin ascultare, o vorbă bună şi înţelegere. Dar uneori e nevoie de mai mult. De aceea am ales sa mă implic într-o alergare şi o strângere de fonduri, pentru ca la Rădăuţi ==15 FAMILII== să se bucure la toamnă de o casă nou nouţă pentru ei şi copii lor. Alergarea din 17 iunie 2017 este un eveniment la care vă invit să participaţi cu mic cu mare, copii, tineri şi adulţi şi mai ales familii întregi, pentru a pune în copii seminţele bunătăţii, mişcării în aer liber, înţelegerii celorlalţi şi a voluntariatului.

Alerg împreună cu familia mea pentru o cauză şi vă invit să fiţi alături de noi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Habitat pentru Umanitate Radauti

Habitat pentru Umanitate Rădăuţi este o asociaţie non-profit, creştină, care prin programele sale, lucrează pentru eliminarea şi contracararea efectelor negative ale locuirii sărăcăcioase şi ale lipsei de adăpost din județul Suceava.

Bucovina Build & Travel

Bucovina Build & Travel va ajuta 15 familii în nevoie să aibe o locuință decentă cu ajutorul donatorilor și voluntarilor în septembrie 2017.

ȘTAFETA ”COMPANII PENTRU COMUNITATE” ~ 2017

Alergători voluntari angajați ai diferitelor companii din Rădăuți și din zonă vor participa la o ștafetă de 27 km, sâmbătă, 17 iunie 2017, pe un traseu ce conectează diferite firme din co

5 Donatii

Anonymous

150 RON
27 mai 2017

Anonymous

150 RON
O initiativa extraordinara!
26 mai 2017
Succes si sa se bucure cine are cu adevarat nevoie!
24 mai 2017
Cu placere si din suflet pentru o cauza nobila.
24 mai 2017
Daruind vei dobandi!
18 mai 2017