Bucovina Build&Travel 2018, ediția a II-a @ ȘTAFETA ”COMPANII PENTRU COMUNITATE” ~ 2018

Alergători voluntari angajați ai diferitelor companii din Rădăuți și din zonă sunt invitați atât să alerge cât și să atragă fonduri pentru construirea de locuințe pentru familii în nevoie din cadrul proiectului Bucovina Build & Travel, ediția a-II-a. Aceștia vor participa la o ștafetă de aprox. 27 km, sâmbătă, 27 iulie 2018, pe un traseu ce conectează diferite firme din comunitate.

Ştafeta va porni sâmbată dimineață, 27 iulie din față Primăriei Rădăuți, ora 10.00 şi se va sfârşi în același loc la ora 13.00. Traseul este împărţit în segmente cu lungimi variabile între 1,5 km și 3 km. Fiecare punct de predare a ștafetei este situat în fața sediului câte unei firme din care provin alergătorii. Sunt bineveniți și alți alergători individuali.

Fiecare alergător îşi poate alege un segment sau mai multe pe care să îl (le) alerge. Înscrieri se pot face aici urmând acest link: www.habitatradauti.ro/ro/stafeta 

Toți alergătorii sunt invitați să și strângă fonduri pentru această cauză nobilă invitând colegii săi de muncă familia sau prietenii să doneze on-line pe paginile lor de alergători – fundraiseri (ce atrag fonduri). Înscrieri ca şi alergători- fundraiseri se fac on-line urmând acest link.

Fondurile strânse vor merge spre finalizarea a 15 locuințe construite și finalizate pe exterior.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

Suma:

0 RON

Pagini fundraising

Daruind vei dobandi

Daruind vei dobandi

5,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete